Hirdetés

Kedvező árú androidos telefon a Gigabyte-tól



|

A Rola nem egy csúcsmobil, ám ügyesen válogatták össze a funkcióit.

Hirdetés

Elég rég hallottunk utoljára a tajvani gyártó mobilos részlegéről, most viszont megtört a jég, hiszen hivatalosan is bemutatták a GSmart Rola (G1317) névre hallgató okostelefonjukat. A belépőkategóriás, két darab SIM-foglalattal rendelkező készülék jövő év elején fog debütálni egyes kiválasztott piacokon, az ára 175 euró (49 ezer forint) körül lesz.

 

Gigabyte GSmart Rola (G1317)
Gigabyte GSmart Rola (G1317)

 


Az árcédulából sejthető, hogy komoly kompromisszumokat kötöttek a hardver terén: az érintőképernyője 3,2 col átlójú, 240×400 pixel felbontású, ráadásul rezisztív. A fixfókuszos kamera szintén nem nagy szám, 3,15 megapixel felbontású, és vaku sem került a szenzor mellé.


Mobilnetezésre nem igazán alkalmas a Rola, hiszen csak 3G-modem került bele, HSDPA/HSUPA nincs - ez a gyakorlatban maximum 48 kbyte/s letöltési sebességet jelent. Viszont van benne A2DP-s Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g, és A-GPS is, így tulajdonképpen nem olyan rossz a helyzet.


Eddig nem említett specifikációk: gyorsulásmérő, szabványos hangkimenet, FM-rádió, 528 megahertzes processzor, 256 MB RAM, 512 MB ROM, Android 2.2 OS. A GSmart Rola beépített háttértára akár 16 GB-os microSD-vel is bővíthető, az akkuja 1260 milliamperes, 113,5 × 60 × 13,3 mm helyet igényel a zsebben, a tömegét pedig nem kötötték az orrunkra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.