Hirdetés

Kedvező árú feltöltős tarifával újított a Vodafone



|

A szöveges üzenet darabja és a hívás percdíja is 19 forint a Tuti csomagban.

Hirdetés

Az ingyenes EU-n belül roamingot biztosító havidíjas csomagjainak bevezetése után a Vodafone újabb offenzívát indított a mobilpiacon. A vállalat ezúttal a rendkívül keveset telefonáló, adatforgalmi keretet pedig egyáltalán nem, vagy csak alkalmanként igénylő ügyfeleket kívánja magához csábítani.


Hirdetés


A mától elérhető "Tuti" feltöltős csomag érdekessége, hogy normál díjas belföldi hálózatok esetén, napszaktól függetlenül 19 forint a percdíj és az SMS díj. 2000 forint alatti feltöltés esetén 30 nap áll rendelkezésre a befizetett összeg felhasználására, míg 2000 forint felett 365 napig forgalmazható le a keret. Mobilnet alapvetően nem jár a Tuti mellé, azonban szükség esetén egy SMS-sel igényelhető, a konkrét csomagokról itt tájékozódhatnak az érdeklődők.



"A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) júliusi adatai szerint ma Magyarországon a feltöltőkártyás mobiltelefont használók átlagosan havi 17 hívást indítanak, a hívásaik átlagosan 1,7 percig tartanak és havi 29 percet tesznek ki. A feltöltőkártyások emellett az NMHH adatai szerint átlagosan havi 3 SMS-t küldenek. […] A KSH legfrissebb adatai szerint a mintegy 11,7 millió magyarországi mobil felhasználó közel 40,9 százaléka, mintegy 4,8 millió ügyfél - vagyis a magyar lakosság közel fele - használ feltöltőkártyát. Közülük nagyon sokan ma is a korábbi, kedvezőtlen feltételekkel működő csomagokat használják és a 19 Ft-os díjnál lényegesen többet fizetnek ki egyetlen percnyi hívásért, vagy egy SMS elküldéséért. A Vodafone ügyfelei között a feltöltőkártyát használók aránya jelenleg 39,3 százalékos" - olvasható a távközléi szolgáltató sajtóközleményében.


(Nyitókép: Garry Knight)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.