Hirdetés

Olcsó és jó iPad-klón a Pioneertől



|

1,2 gigahertzes processzor került a 7 colos táblagépbe.

Hirdetés

Az ausztrál Pioneer Computers nemrég bejelentette a DreamBook ePad 7 Pro névre hallgató táblagépét, amely első ránézésre nem tűnik többnek egy olcsó Apple iPad-másolatnál, ám a motorháztető alatt a szokásosnál jobb hardverek bújnak meg.

 

Pioneer DreamBook ePad 7 Pro
Pioneer DreamBook ePad 7 Pro

 


A Google Android 2.2 operációs rendszert futtató tabletbe 1,2 gigahertzes processzor, 256 MB RAM, és 2 GB háttértár került - utóbbi akár 32 GB-os microSD-vel is bővíthető. A 7 colos kapacitív és multitouch érintőkijelzője 800×480 képpont felbontású, felette pedig egy 0,3 megapixeles webkamera kapott helyet.


Egyéb specifikációk: Flash-támogatás, Wi-Fi 802.11n, opcionális 3G-modem, USB 2.0 port, szabványos hangkimenet, beépített mikrofon, 2400 milliamperes akkumulátor, 400 grammos tömeg. Az esetleges európai debütálásáról még nem kaptunk tájékoztatást, Ausztráliában az eszköz 199 dollárba (durván 40 ezer forintba) kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.