Hirdetés

Kegyetlenek az Amazon új táblagépei



|

A nagyobbik HDX modellbe 2560×1600 pixeles érintőkijelző került.

Hirdetés

Úgy tűnik az Amazonnál nagyon bevált az olcsó táblagépes üzleti modell, amely során nem az eszközök eladásából származik profit, hanem a megjelenített hirdetések mellett az eszköz segítségével tőlük vásárolt termékekből. Szerda reggel a vállalat frissítette a táblagépes kínálatát, a kütyük pedig az utolsó fityingig megérik az árukat.

Hirdetés


Összesen három új modell vált hivatalossá: a 139 dollárnál kezdődő Kindle Fire HD 7 újdonsága a frissített kétmagos és 1,5 GHz-es processzorban merül ki, az igazi meglepetést a vadiúj Kindle Fire HDX 7 és Kindle Fire HDX 8.9 modellek jelentik; ilyen sorrendben 229 és 379 dollár a minimum áruk.


A kettő közi különbség a kijelző és kamera terén keresendő. A kisebbik modellbe 7 colos / 1920×1200 pixeles megjelenítő és 1 megapixeles előlapi szenzor került, míg a nagyobbik 8,9 colos / 2560×1600 képpontos panellel rendelkezik, továbbá 8 megapixeles és vakus hátlapi kamerát is kapott.


Az opcionálisan LTE és GPS vezérlőkkel is ellátott táblagépekben 2 GB memóriával kiegészített Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet dolgozik, a szoftverüket pedig az Android 4.2.2 alapokon nyugvó Fire OS 3.0 adja.


Az operációs rendszer új verziója modernebb megjelenést kapott, továbbá végre támogatja a párhuzamos programfuttatást is. A megnyitott könyvek mindegyikét egyéni folyamatként kezeli a szoftver, így rögtön a programválasztó felületen lehet váltogatni köztük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.