Hirdetés

Kegyetlenek az új Motorola Moto X mobilok



|

Az egyikbe Quad HD kijelző, a másikba brutál akku került.

Hirdetés

Ma délután a Motorola nem csak a megfizethető Moto G (2015) okostelefonját mutatta be, hanem a csúcs- és középkategóriában is újított. Idén nem kaptunk sima Moto X mobilt, a termékcsaládot inkább két eltérő ágba választotta szét a gyártó: a Moto X Style egy felső kategóriás mindent bele készülék, míg a középkategóriás Moto X Play elsősorban az akkus üzemidejével próbálja megkülönböztetni magát a riválisoktól. Mindkét modell Android 5.1.1 rendszerrel kerül majd piacra.

Hirdetés


Motorola Moto X Style

Stílus és teljesítmény mindenek felett… szeptembertől és kártyafüggetlenül 399 dollártól. A vásárlók 5,7 colos és 2560×1440 pixeles érintőkijelzőt (520 PPI), 3 GB rendszermemóriát, hatmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 808 lapkakészletet, továbbá modelltől függően 16 / 32 / 64 GB háttértárat kapnak.


A telefon előlapi kamerája 5 megapixeles, a hátlapi 21 megapixeles. Utóbbi persze autofókuszos és vakus, videót akár 4K felbontásban is lehet rögzíteni vele. Pár adat még a teljesség kedvéért: LTE,Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11ac, NFC, 3000 milliamperes akku, IP52-minősítés.


Motorola Moto X Play

Azoknak, akik egy kicsit többet szeretnének a mindig népszerű Moto G-nél, de nem kívánnak bankot rabolni egy új mobil miatt. A jövő hónapban piacra kerülő készülék konkrét ára még nem ismert („olyan 300-400 dollárral lesz olcsóbb a riválisoknál”), a legnagyobb érdekességét pedig a 3630 milliamperes akkuja adja. A gyártó szerint normál használat mellett akár 2 napot is kibírhat egyetlen töltéssel.


Fontosabb specifikációk: 5,5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző, nyolcmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 615 SoC, 2 GB RAM, 16 vagy 32 GB háttértár, 5 / 21 megapixeles kamerák (utóbbival maximum 1080p-s videót lehet rögzíteni), LTE, NFC. A Motorola Moto X Play nem vízálló, de víztaszító bevonat azért került a készülék házára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.