Hirdetés

Kegyetlenül olcsó az új ZTE Blade



|

Kínában napokon belül piacra kerül az 1 gigahertzes processzorral szerelt V881.

Hirdetés

Többek közt a Telenor infrastruktúráját is renováló ZTE hazájában hamarosan elérhetővé teszi a Blade V881 névre hallgató telefonját, amely a múlt októberben bejelentett, itthon is kapható V880 közvetlen utóda. Sajnos a részletes specifikációi nem ismertek, ám az árcédulája igen.


Összességében közel sem egy csúcsmodellről van szó: a 3,8 colos érintőkijelzője 800×480 képpont felbontású, a hátlapi kamerája 5 megapixeles, a beépített háttértára 4 GB kapacitású, az 1 gigahertzes Qualcomm Snapdragon MSM8255 processzora mellé pedig 512 MB RAM került.


Az Android 2.3 operációs rendszert futtató V881 igazi érdekessége a már emlegetett ára, ugyanis a ZTE Kínában 1000 jüanért, azaz nagyjából 35 ezer forintért fogja kártyafüggetlenül kereskedelmi forgalomba hozni - ehhez nem igazán lehet mit hozzáfűzni, a készülék európai debütálásának idejéről még nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.