Hirdetés

Kéken világít a Sony Ericsson következő csúcsmobilja



|

Újabb képek érkeztek a felső kategóriás Nozomiról.

Hirdetés

Nemrégiben már beszámoltunk a gyártó következő csúcsmobiljáról, az állítólag XPERIA Arc HD néven január közepén bemutatkozó Nozomi a hamarosan felbomló svéd-japán duó utolsó komoly, közös dobása lehet. A telefon egyik különlegessége, hogy az érintőkijelzője alatt található egy kéken világító csík, amely rendkívül egyedi megjelenést kölcsönöz a konstrukciónak.

 

 


Természetesen a pletykák szerint nem ezzel kívánják eladni a készüléket, hiszen a világító csíkon felül egy kétmagos, másfél gigahertzes processzor, 1 GB RAM, 32 GB háttértár, egy 12 megapixeles kamera, továbbá egy 4,3 colos és 1280×720 képpontos érintőkijelző is kerül majd bele.

 

 


Érdekes módon az még nem tisztázott, hogy az 1750 milliamperes akkuval szerelt XPERIA Arc HD-n az Android melyik verziója fog futni: a korábbi hírünkben szereplő prototípuson a 2.3.5-ös teljesített szolgálatot, ám nem elképzelhetetlen, hogy a végleges termék már Ice Cream Sandwich-csel fog kikerülni a gyárból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.