Hirdetés

Kellemes QWERTY-s alapmobil az LG-től



|

Elsősorban a sokat SMS-ező fiatalok érdeklődésére tarthat számot a C300.

Hirdetés

A kisebbik koreai mobilgyártó nemrég a hivatalos brit blogján bejelentette a legújabb, teljes QWERTY-billentyűzettel is felszerelt mobilját. A Town C300 névre hallgató készülék ránézésre a valóságnál jóval többet mutat magáról, de ez persze nem probléma.

 

LG Town C300
LG Town C300

 


Igazság szerint egy teljesen alapvető tudású telefonról van szó: kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, ezen felül csak A2DP-s Bluetooth 2.1 segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni. A 2,4 colos kijelzője 320×240 képpont felbontású, a fixfókuszos kamerája pedig 2 megapixeles.


A vélhetően néhány megabájtra rúgó szabadon felhasználható háttértára microSD-vel bővíthető, extraként az FM-rádiót, és a szabványos hangkimenetet lehet megemlíteni. Sajnos nem tudni, hogy az Egyesült Királyságban az Orange, a Tesco és a Phone4U hathatós közreműködésével nemsokára piacra kerülő LG Town C300 mennyibe fog kerülni, továbbá az esetleges hazai forgalmazásáról sincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.