Hirdetés

Kémfotó özön a HTC Pyramidról



|

Egyre több felvétel szivárog ki a tajvaniak csúcskészülékéről, ami azt jelenti, hogy közeledik a hivatalos bejelentés.

Hirdetés

Eddig vagy számítógéppel renderelt, vagy rossz minőségű, homályos fotók jelentek meg a HTC mostanában legjobban várt okostelefonjáról. Az XDA Developers azonban most hozzájutott több fényképhez is, amelyekről a külső mellett a belső tulajdonságokra utaló információk is leolvashatók.

 

 

 

 

Nem lehet tudni, hogy tervezett volt-e a HTC részéről, hogy a Mobile World Congress után ilyen gyorsan kirukkoljanak egy erősebb kiépítésű mobillal, de most nagyon úgy néz ki, hogy a Pyramid hamarabb itt lesz, mint gondolnánk. A nyilvánosságra került fotók arról tanúskodnak, hogy egy 1,2 Ghz-es, dupla magos processzorral rendelkező, 768 MB RAM-mal rendelkező készülékről van szó, amely már az Android Gingrebread (2.3.2) verziójával és a HTC Sense 3.0-s kiadásával érkezik a piacra. A kijelző fotókból az is kiderül, hogy 1080p-s videók készítésére alkalmas, 8 megapixel felbontású kamerát, valamint egy előlapi objektívet (VGA) is kap a készülék.

 

 

 

 

A kijelző egy 4,3 hüvely átmérőjű panel lesz, amihez 960 x 540 képpont felbontás társul majd. A dizájn nagyjából ugyanaz, amit eddig tudtunk és ismertünk, vagyis a kétszínű felületből kialakított hátlap már véglegesnek tűnik. A technikai sepcifikációkat nézve ugyanazzal a hardverrel van dolgunk, mint az EVO 3D esetében, kivéve azt, hogy ennél a modellnél a három dimenziós megjelenítés és a duplakamera elmarad.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.