Hirdetés

Kémfotókon az androidos Nokia C1!



|

Android 6.0 fut az Intel Atom processzoros telefon prototípusán.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Microsofttal kötött szerződésének lejárta után a Nokia vissza kíván térni az okostelefonok piacára, még ha magukat a hardvereket nem is feltétlenül a finn cég tervezi és gyártja majd. Az elmúlt napokban több render is kiszivárgott az első modellről, mára pedig élő fotókat is tudunk mutatni róla.

Hirdetés


A szivárogtató szerint a talán már 2016 elején megjelenő Nokia C1 egy erős középkategóriás mobil lesz: 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző, Intel Atom processzor, 2 GB RAM, autofókuszos és vakus hátlapi kamera.


A fotó alapján az okostelefon már gyárilag a vadiúj Android 6.0 operációs rendszerrel kerülhet a boltokba. A Marshmallow kódnevű robotos szoftver első stabil kiadása az elkövetkező hetekben fog elkészülni.


(Forrás: CNMO, GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.