Hirdetés

Kémfotókon az új Samsung TouchWiz



|

Talán a Galaxy S5-ön mutatkozhat be a frissített kezelőfelület.

Hirdetés

A mondhatni nevetségesen jó forrásokkal rendelkező evleaks tegnap megszellőztetett három képernyőképet a Samsung következő generációs mobilos kezelőfelületéről. A programindítóban látható ikonok alapján – például Play Books – egyértelműnek tűnik, hogy a Tizen helyett az androidos TouchWiz friss változatáról van szó.
 

Hirdetés


Sajnos kommentárt nem kaptunk a képernyőképek mellé, azonban a jelek szerint a rendszerikonok terén a vállalat szeretne némileg eltávolodni a TouchWizre jellemző négyszögletes dizájntól. Ettől függetlenül a widgetek mindenképp szögletesek maradnak, amely érthető az optimális helykihasználás miatt. A frissített vizuális nyelv kontrasztot teremthet a különféle célú grafikus elemek közt, amely segíthet a felhasználóknak intuitívabban megérteni azok szerepét.


A hardver helyett a jövőben elméletileg inkább a szoftverre fókuszáló Samsung új TouchWiz felülete legkorábban talán a Galaxy S5 csúcsmobilon debütál majd.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.