Hirdetés

Kémfotón a Samsung első Windows Phone 8.1-es telefonja



|

A Samsung Huron nagyon hasonlít a Galaxy S3-hoz és S4-hez.

Hirdetés

A Verizon várhatóan a következő hetekben mutatja be a Nokia Lumia Icon nevű phabletjét. A szolgáltató hamarosan egy másik Windows Phone-os készüléket is piacra dobhat: a hírek szerint a Samsung Huron a Microsoft operációs rendszerének legújabb, 8.1-es változatát futtatja majd.

Hirdetés

Az Eveleaks hétfőn tett fel az internetre egy, a Huronról készült fotót. A Verizon-logóval is ellátott mobil nagyon hasonlít a Samsung Galaxy S3-ra és S4-re. A kép tanúsága szerint a készülék egyetlen előlapi gombot kapott.

Az új okostelefon specifikációiról egyelőre nem sokat tudni, csak annyi sejthető, hogy a készüléket 4,3 vagy 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel gyártják majd.

A Verge szerint nem lehetetlen, hogy a Samsung a barcelonai Mobile World Congressen, a Galaxy S5-tel egy időben, fogja bemutatni új Windows Phone-os telefonjait is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.