Hirdetés

Képeken a középkategóriás Sony Xperia 10 IV, aminek néhány tulajdonsága is kiszivárgott



|

A Sony idei mobilja várhatóan nem nyújt kifejezetten ütős teljesítményt, de talán az ára sem lesz az egekben.

Hirdetés

Az Apple, a Samsung, és a temérdek kínai gyártó mellett könnyű megfeledkezni arról, hogy bizony még a Sony sem hagyta ott az okostelefon piacát, sőt könnyen lehet, hogy idén is előáll egy csúcskategóriás készülékkel.

Jó esély van rá azonban, hogy nem csak egy friss mobillal készül 2022-re a japán óriás, és azoknak is hozhat valamit, akik nem akarnak egy kisebb vagyont elkölteni.

Hirdetés

A pletykák szerint a Sony Xperia 10 IV lehet a gyártó idei középkategóriás okostelefonja, és az OnLeaks ehhez a készülékhez is hozott rendereket, amelyek megmutatják, hogyan nézhet ki a cucc.

Ha a képek tényleg a valóságot tükrözik, akkor az új modell javarészt hasonlít majd elődjéhez, az Xperia 10 III-hoz. Hivatalosan még nem ismertek a specifikációi, de várhatóan egy 6 hüvelykes OLED kijelzőt kapunk, ami az egyre elterjedtebb 120Hz helyett mindössze 60Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezhet.

Remélhetőleg ez utóbbi infó nem igaz, mivel a középkategória képviselői között már most is vannak olyan darabok, amelyek ennél jobb teljesítményre képesek.

Az Xperia 10 IV-nek is három hátlapi kamerája lehet, a kütyü oldalán pedig ujjlenyomat-olvasó kaphat helyet. Alapjáraton 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezhet a Sony újdonsága.

Ha igazak a pletykált részletek, akkor szerencsére több téren is fejlődhet elődjéhez képest az Xperia 10 III, de valószínűleg nem ez lesz a középkategória új királya.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.