Hirdetés

Képeken a MeeGo telefonos verziója



|

Októberben érkezhet meg a szoftver mobilokon futó változatának első végleges kiadása.

Hirdetés

A Maemo és a Moblin Linux fúziójából létrejött MeeGo a Nokia és az Intel tervei szerint a fogyasztói elektronikai eszközök széles tárházán fog futni a jövőben - bár még meglehetősen korai szakaszban áll a fejlesztés minden architektúrán, egyelőre nem sokat tudtak letenni az asztalra.

 

 


Jelenleg két változata érhető el: az egyik az Intel Atom processzoros netbookokra szánt variáns, a másik pedig az IVI-s (In-Vehicle Infotainment - autókba épített fedélzeti számítógépeken futó) verzió, bár utóbbi még nem sok mindenre használható.

 

 


A tervek szerint október folyamán elkészülhet a szoftver érintős okostelefonokra tervezett változatának első kiadása is, amelyről végre érkezett néhány egész mutatós kép. Nem tudni, hogy a Nokia mikor fogja az első ezt futtató készülékét bejelenteni, feltehetően csak jövőre szerezhetünk majd személyes tapasztalatokat a mobilos MeeGo-val.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.