Hirdetés

Képeken a QWERTY-s Nokia E6-00



|

Elvileg HD720p-s videókat is lehet rögzíteni a készülékkel.

Hirdetés

Már napok óta szállingóznak az információk a Nokia E6-00 típusszámú készülékéről, mára pedig kaptunk róla néhány értékelhető minőségű képet, egy kamerafotót, és némi állítólagos specifikációt. Mint látható, a telefon Symbian operációs rendszert futtat, a finn gyártó a közeljövőben valóban nem kívánja még hanyagolni a szebb napokat megélt szoftverét a Windows Phone 7 miatt.

 

Nokia E6-00
Nokia E6-00

 


Az E6-00 teljes QWERTY-billentyűzete feletti megjelenítő állítólag érintős, ráadásul a beszámolók szerint a 2,6 colos panel kapacitív, 480×640 pixel felbontású. Az előlapi kamera VGA felbontású, míg a hátlapi autofókuszos szenzor 8 megapixeles, és dupla LED-es vakuval is ki lett egészítve.

 

Nokia E6-00
Nokia E6-00

 


Egyéb specifikációk: FM-rádió, 3G-támogatás, Bluetooth, Wi-Fi, szabványos hangkimenet, microSD-foglalat. Nem tudni, hogy a készüléket mikor jelentheti be a Nokia, addig is íme egy hátlapi kamerával készített tesztfotó.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.