Hirdetés

Képeken a QWERTY-s Nokia N9



|

Meglepő módon Symbian^3 fut az okostelefonon.

Hirdetés

Felbukkant néhány érdekes fotó az interneten, amelyeken a forrás szerint a finn vállalat N9 jelzésű készüléke látható - lényegében az N8 QWERTY-billenyűzettel is felszerelt variánsáról van szó. A dolog a Nokia szóvivőjének csütörtöki nyilatkozata miatt igazán érdekes, amelyben kifejtette, hogy mostantól MeeGo fog futni a cég új N-szériás mobiljain.

 

 


Márpedig a képeken egyértelműen látszik, hogy ezen a telefonon Symbian^3 operációs rendszer teljesít szolgálatot, és nem valószínű, hogy MeeGo-ra fogják cserélni a piacra kerüléséig. Konkrétan arról sem tudni még semmit, hogy a Linux-kernelre épülő új OS mikor fog egyáltalán megérkezni mobiltelefonokra: egyelőre csak atomos netbookokra van végleges verzió belőle, semmi másra.

 

 


Így egyelőre nem igazán tudunk mit kezdeni a készülékkel: elméleteket szőni nincs értelme, de ha már működő prototípus van egy mobilból, akkor jó eséllyel végleges változat is lesz - és akkor úgy is minden kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.