Hirdetés

Képeken az LG V20 és a Sony Xperia X Compact



|

Evan Blass mindkét közelgő készülékről szivárogtatott, és úgy néz ki, hogy az LG megtartja a második előlapi kijelzőt.

Hirdetés

Egyre közeledik az LG új csúcskészülékének a bemutatója, de a V20-at eddig leginkább csak renderelt anyagokon láthattuk. Evan Blass forrásainak hála azonban még pontosabb képet kaptunk arról, hogyan néz majd ki. 

Hirdetés

Az LG V20-szal a gyártója nem csak a legjobb videós és audiós élményt ígéri, de azt is tudjuk, hogy ez lesz az első okostelefon, amely már gyárilag az Android Nougat verziójával jelenik meg. 

A V20 a tavalyi V10 folytatása, és a mostani kép bizonyítéka szerint az LG megtartja az idei modellnél is a másodlagos előlapi kijelzőt. 

Evan Blass egy másik érdekes készülékről is közzétett egy képet. Ez a Sony Xperia X Compact, vagyis a jelenlegi Sony csúcsmodell kisebb változata. Ez azért érdekes, mert a Sony egyelőre nem ismerte el az eszköz létezését. 

A Sony korábbi zászlóshajói (Xperia Z3, Xperia Z5) egyszerre jelentek meg a kompakt kiadással. Az 5,2 hüvelykes változat helyett 4,6 hüvelykes képernyőről van szó, amely általában alacsonyabb felbontást és kisebb akkumulátort von maga után. Egyelőre nem tudni, hogy prémium vagy középkategóriás modell lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.