Hirdetés

Késik a Galaxy S8



|

Csúszik a következő zászlóshajó megjelenése - a készülék viszont ott volt az MWC-n, zárt ajtók mögött nézhették meg a Samsung kiemelt partnerei.

Hirdetés

Valószínűleg nem telik majd el nap a Samsung Galaxy S8 bemutatójáig anélkül, hogy ne látnánk egy új képet vagy ne kerülne elő egy új információ a készülékről. Sajnos rossz hír is akad. A Galaxy S8 ugyanis késik. 

Hirdetés

A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ várt április 21-i megjelenési dátuma csúszik el, kerek egy héttel. Mindezt Evan Blass jelentette a Twitteren - valószínűleg igaza is van, az elmúlt hónapokban minden tippje bejött. 

Bár hagyományosan az MWC-n mutatkozott volna be a Samsung következő zászlóshajója, a tavalyi nehézségek miatt mindent háromszor ellenőriz a gyártó. Ami azt illeti, az akkumulátorokat egyenesen nyolc lépésben, tehát várhatóan a legkisebb kellemetlenséggel sem kell majd számoljanak a leendő tulajdonosok. A bemutató március 29-én esedékes. 

De mi okozza a csúszást a megjelenésben? A választ megint Evan Blass szállította, picivel később. A Qualcomm Snapdragon 835-ös és a Samsung Exynos 8895-ös processzorából még nem tudtak elegendőt gyártani.

7 nap már nem a világ, de a naptárban át kell helyezni a karikát. 

Ezzel párhuzamosan a Korea Herald megtudta, hogy az MWC-n egy közeli hotelben, átmeneti fal mögött mutogatta a kiemelt partnereinek a Samsung a Galaxy S8-at. A szerencsések állítólag le voltak nyűgözve attól, amit láttak - specifikációkat és funkciókat azonban senkinek nem szabad szivárogtatnia. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.