Hirdetés

Késnek az új XPERIA mobilok



|

Nem képes eleget gyártani az Arc/Neo/Play trióból a Sony Ericsson.

Hirdetés

A közelmúltban történt, döbbenetes pusztítást végző japán földrengések lassan, de biztosan elkezdik éreztetni a hatásukat az elektronikai iparban is, hiszen egyre több gyártó szembesül az ellátói és feldolgozói láncban bekövetkezett károk közvetlen következményeivel.

 

Sony Ericsson XPERIA Arc
Sony Ericsson XPERIA Arc


A legújabb példa erre a Sony Ericsson esete, a félig japán vállalat bejelentette, hogy a Messiásként várt idei androidos készülékeiket egyszerűen nem képesek az eredetileg tervezett volumenben gyártani. A cég szerint a már egyes piacokon erősen limitált mennyiségben elérhető Neo megjelenése a legtöbb országban az év harmadik negyedévének elejére fog csúszni, ráadásul egy ideig az Arc és Play mobilok is ritkaságszámba fognak menni.


A vegyesvállalat olaszországi kirendeltsége a Neo piacra kerülése kapcsán konkrétan a júliust emlegette, ám a Sony Ericsson különféle egységeiben, és partnereinél bekövetkezett károk felmérése jelenleg is folyamatban van, így még nem érdemes előre inni a medve bőrére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.