Hirdetés

Későn és gyengébben, de mégis lehet Európában Galaxy Note 5



|

Úgy néz ki, hogy jövőre talán nálunk is lesz Galaxy Note 5, de gyengébb kiadásban.

Hirdetés

A Samsung az aktuális üzleti stratégiája miatt úgy döntött, hogy Európában nem lehet majd kapni a Galaxy Note 5-ös csúcsphabletet, ehelyett itt csak a ceruza nélküli testvérét, a Galaxy S6 edge+-t lehet majd megvásárolni. 

Hirdetés

Miközben az amerikaiak már használhatják a Galaxy Note 5-öt, addig Európában még nem is kapható a Galaxy S6 edge+. 

A pletykák és szivárgások szerint azonban előfordulhat, hogy Európában is piacra dobja a Galaxy Note 5-öt a gyártó, a tervei ellenére. 

Az SM-N920F néven emlegetett készülék minden jel szerint egy Galaxy Note 5, Európa számára. Az F tipikusan európai modell szokott lenni. 

A hírek alapján ez a modell legjobb esetben is csak a jövő évben kerülhet a boltokba. További rossz hír, hogy a Geekbenchen felbukkant első adatok szerint csupán 3 GB RAM kerül bele. 

Remélhetőleg csak a Geekbench tévedett, ellenkező esetben az európaiak biztosan bosszúsak lennének, hogy később, és kevesebb memóriával kapják meg a készüléket (aminek a ceruzás botránya után nem árt elolvasni a kezelési útmutatóját...). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.