Hirdetés

Kész a Telenor új hálózata



|

Már Kelet-Magyarországon is elérhető a Hipernet.

Hirdetés

A Telenor tegnap bejelentette, hogy jóval az eredetileg kitűzött határidő előtt befejezte hálózatának továbbfejlesztését, a kínai ZTE-vel együttműködve a szolgáltató szakemberei január óta 2100 bázisállomást modernizáltak, és 200 újat helyeztek üzembe.

 

 


Ennek eredményeképp a Telenor egyrészt kis mértékben növelni tudta korábbi lefedettségét, másrészt immáron az összes olyan - hivatalosan 672 darab - településen képes Hipernet szolgáltatást nyújtani, ahol eddig is elérhető volt a 3G/HSDPA hálózatuk.


A jól csengő Hipernet név alatt egész konkrétan az operátor elméletben akár 42 megabit/s letöltési sebességet nyújtani képes HSPA+ szolgáltatását kell érteni, amely sávszélessége ugyan tapasztalataink alapján a gyakorlatban jelentősen elmarad a hirdetettnél, ám sok helyen még így is jókora előrelépést jelent a riválisok megoldásaihoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.