Hirdetés

Készül a 4G-s NVIDIA Shield tablet



|

A WiFi-s után hamarosan megérkezhet a 4G LTE NVIDIA Shield játékos táblagép is.

Hirdetés

Júliusban, 299 dolláros áron debütált az NVIDIA kifejezetten játékokra kihegyezett táblagépe, a Shield. A 16GB-os adattárolóval felszerelt masina egyetlen komolyabb hátulütője az volt, hogy csak Wifi kapcsolódási lehetőséget kínált. Már korábban is szó esett egy 4G LTE támogatású modell megjelenéséről, a legújabb FCC bejegyzések szerint pedig nem is kell rá sokáig várnunk.

 

Hirdetés

 

A 8 hüvelykes, 1920x1200 pixeles kijelzővel felszerelt NVIDIA Shield 2GB memóriával és 2,2 GHz-es ARM Cortex-A15 quad-core processzorral szolgálja ki a játékok igényeit. Az alapfelszereltségbe WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI, 5MP-es elő- és hátlapi kamera, DirectStylus 2 toll és microSD slot tartozott. Az új, 32GB-os 4G LTE kiadás egy micro SIM-kártya foglalattal teremti meg a lehetőséget, hogy aktuális szolgáltatónk mobilinternetjét használjuk, várhatóan 399 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.