Hirdetés

Készül a Galaxy Note 6 szoftvere



|

Augusztus közepére várható a Samsung következő csúcskészüléke.

Hirdetés

A Samsung idén még legalább egy izgalmas csúcskészülékkel újít - ez pedig a Galaxy Note 6 lesz, amiről az utóbbi hetekben egész sok pletykát hallottunk. 

Hirdetés

A Galaxy Note 6 a várakozások alapján erősebb hardvert kap a Galaxy S7-nél, illetve végre ez a széria is por- és vízálló lesz. Még jobb, hogy ezúttal európai verzió is lesz belőle. 

A hírek alapján a Samsung augusztus közepére készül a Galaxy Note 6-tal, amely így külön figyelmet kap, és nem veszi el a rivaldafényt az Apple iPhone 7. 

A szivárgásokból azt is tudni, hogy a Samsung már dolgozik a Galaxy Note 6 szoftverén. Persze az N930FXXU0APE1 firmware-nél még biztosan lesz újabb a megjelenésig. 

A Galaxy Note készülékek általában a Galaxy S TouchWiz felületét kapják, olyan plusz funkciókkal, amelyeket az S Tollhoz és a nagyobb képernyőhöz szabtak. Ezúttal egy kommunikációs felületről is hallani. 

Ha a Samsung valóban a szoftveren dolgozik, akkor a hardvert valószínűleg véglegesítették, és készülnek a gyártásra. Ebben az esetben hamarosan fotók szivároghatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.