Hirdetés

Készül a Galaxy S6, Androiddal tér vissza a Nokia - hírösszefoglaló



|

Beindult a pletykagyár a Samsung új okostelefonjáról, aminek könnyen lehet, hogy nokiás riválisa is lesz.

Hirdetés

Ezt tudni a Samsung Galaxy S6-ról

Soha nincs elég korán ahhoz, hogy az Apple és a Samsung csúcskészülékeiről elkezdjenek pletykálni. A Galaxy S6 várhatóan még elég messze van, de már most kirobbantak a szó-beszédek, hogy iparági értesülések szerint milyen lesz, mit tud majd

Hirdetés

Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a kritikákra hallgatva a Samsung teljesen a nulláról tervezi újra a készüléket, így nem húznak le róla még egy bőrt jövőre. A nagy sikerű Galaxy Note 4-hez hasonlóan Quad HD-s kijelzőt kaphat, és a csúcsphabletből a kamera is átkerülhet bele (ami egyébként a piac jelenlegi legjobbja). 

 

Vajon milyen lesz a Galaxy S6?

 

Androiddal támad fel a Nokia?

A Nokia nevet egy darabig még kizárólagosan birtokolja a Microsoft, ennek ellenére úgy néz ki, hogy a finn cég vissza akarja robbantani magát az okostelefonok piacára, méghozzá egy Android-alapú csúcskészülékkel. Bár a név és a logó a Microsoftnál van, a finnek tervezhetnek telefont, és le is gyárthatják azt. Állítólag már készül a zászlóshajó, és egy november 17-i bejelentés keretében azt is elmondják, mivel folytatódik majd a Nokia-sztori. 

 

A Nokia névre még sokáig kell várni

 

Elcsípték a Pirate Bay utolsó alapítóját

A hírhedt Pirate Bay torrentoldal eredeti három alapítóját sokan nem szerették a jogvédők közül, így érthető, hogy mindenáron szerették volna levadászni azt a Fredrik Neijt, aki mindeddig bujkált a hatóságok elől. A thaiföldi határon a héten elfogták, miután az amerikai filmkiadók egy jogi céget béreltek fel, hogy levadássza a férfit - a jogvédők azért olyan nagyon nem örülhetnek, hiszen a Pirate Bay új emberek kezében zavartalanul működik tovább. Azt nem tudni, hogy Fredrik Neij büntetését meghosszabbítják-e, amiért nem sietett önként a börtönbe. 

 

Elfogták

 

Csődbe ment a Zalman

A Zalmant is birtokló Moneual csődbe ment, és gyanús könyvelés miatt még egy alapos vizsgálatra is számíthat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a PC-s piacon legendává nőtt Zalman név hamarosan eltűnik a boltok polcairól. A probléma nem a Zalman minőségi termékeivel vagy a cég teljesítményével volt. A hibát a Moneual követte el, egészen pontosan az ügyvezetője és az alelnökei. A hír valószínűleg a Zalman dolgozóit is sokkolta. Az elmúlt 5 év könyvhamisításainak hála a vállalat közel 3 milliárd dollárnyi kölcsönt vett fel a bankoktól. 

 

Eltűnik egy nagy név


Nem lesz Samsung OLED-tévé

Az OLED-tévék piaca annak ellenére, hogy még mindig drága, nagyon ígéretes, és gyakorlatilag a televíziózás jövőjének tűnik. Ennek ellenére igazából csak az LG vetette magát bele a technológiába, illetve a Samsungnak voltak még próbálkozásai. A héten kiderült, hogy a Samsung a jövőben nem tervez OLED-tévéket bemutatni, így az LG mondhatni magára maradt. Vajon sikerül egyedül felforgatniuk a tévés piacot? 


A Samsung most nem akar ilyen tévéket


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.