Hirdetés

Készülőben az Android 4.0-ra épülő CyanogenMOD 9



|

Elvileg akár már januárban is megérkezhet a főzött firmware kilencedik főverziója.

Hirdetés

Mint mis is beszámoltunk róla, a Google hétfőn elérhetővé tette az Android 4.0.1 forráskódját, így az egyéni disztribúciók készítői végre nekiállhatnak elkészíteni az erre épülő, saját ízlésük szerint kialakított operációs rendszereket.

 

 


A legnagyobb név ezen a téren természetesen a méltán híres CyanogenMOD, a közösségi projekt vezető fejlesztője nemrégiben a Twitteren közölte, hogy már neki is álltak az firmware Ice Cream Sandwich-re épülő, kilencedik főverziójának. Meglepő módon az úriember szerint akár már január folyamán is elérhetővé válhat a friss szoftverük, bár ezt a csontot valószínűleg csak a naponta túl sok alkalommal nekiszegezett „Mikor lesz már kész?" kérdés számának csökkentése miatt tette a levesbe, korábban sosem közölt időpontokat.


Ezzel párhuzamosan a fejlesztők dolgoznak a CyanogenMOD vélhetően csak apró hibajavításokat hozó 7.2-es kiadásán is, a szoftver nyolcas főverziója a Honeycomb átugrása miatt marad ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.