Hirdetés

Két 13 megapixeles kamera a ZTE Nubia X6-ban



|

6,4 colos érintőkijelző került a gyártó csúcsmobiljába.

Hirdetés

A mai nap legnagyobb mobilos eseménye az új HTC One okostelefon leleplezése lesz, azonban a hangulatot megalapozva a kínai ZTE hazájában bemutatta a Nubia X6 névre keresztelt zászlóshajóját. A készülék három nagy érdekességgel rendelkezik: egyrészt a 6,44 colos és 1920×1080 pixeles Sharp érintőkijelzőjével az egyik legnagyobb tepsifon, másrészt az elő- és hátlapi kamerái egyaránt 13 megapixelesek, harmadrészt pedig 4250 milliamperes az akkuja. A 7,9 mm vastag telefon üzemidejéről egyelőre nincs információ.
 

Hirdetés


A ZTE Nubia X6 egyéb téren sem okozott csalódást: a lapkakészlete négymagos processzorú Qualcomm Snapdragon 801, a memóriája 2 vagy 3 GB kapacitású (csak a legnagyobb háttértárú verzióban van 3 GB), rendelkezik LTE és NFC lapkákkal, két darab SIM-et képes fogadni, három zajszűrésre használt mikrofon található benne, a microUSB kapuja már 3.0-s, viszont a beépített háttértára – modelltől függően 32 / 64 / 128 gigabájt – nem bővíthető.


Sajnos a módosított Google Android 4.3 operációs rendszerű, alumíniumházas telefon nemzetközi forgalmazása egyelőre nem biztos, Kínában az elkövetkező hetekben kerül majd piacra. A ZTE Nubia X6 ára modelltől függően 2999, 3499 vagy 3999 jüan lesz, amely átszámítva olyan 109 / 128 / 146 ezer forintot jelent.


(Forrás: GizmoChina, GSMArena, PCWorld)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.