Hirdetés

Két androidos tablettel állt elő a Sony



|

PlayStation Suite támogatással érkeznek az eszközök.

Hirdetés

A Sony ma bejelentette az első Android 3.0 operációs rendszert futtató táblagépeit, ám a bemutató során nem árasztották el a sajtót túl sok technikai részlettel. A felső képen látható, 9,4 colos érintőkijelzővel ellátott S1 hagyományos kialakítást kapott, ám a hátlapjának íves kialakítása miatt elvileg kényelmesebb használni a konkurens megoldásoknál, ráadásul a beépített infra segítségével vezérelhetőek vele a Sony egyéb szórakoztatóelektronikai eszközei.

 

Sony S1
Sony S1


Az érdekesebbik modellnek a Kyocera Echohoz hasonlóan két darab megjelenítővel felszerelt S2 ígérkezik, az 5,5 colos paneljei 1024×480 pixel felbontásúak. A lelkét az S1-el megegyező módon az NVIDIA Tegra 2 lapkakészlete adja, az összecsukott állapotban kissé tömzsinek ható kütyü a Sony szerint elfér egy kabát zsebében.

 

 

Sony S2
Sony S2


Mindkét most bejelentett táblagépbe került DLNA-s Wi-Fi vezérlő, továbbá opcionálisan 3G/4G-modemekkel is megvásárolhatóak lesznek. Az igazi extrájuknak ettől függetlenül a PlayStation Suite támogatása minősül, ezeken a táblagépeken futni fog az összes játék, amely az XPERIA Play-en is megy. A Sony táblagépei a tervek szerint ősszel fognak megérkezni a nemzetközi piacra, a várható árukról még korai spekulálni.

 

 

Sony S2
Sony S2

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.