Hirdetés

Két csúcskészülék is megjelent a hazai szolgáltatóknál



|

A HTC Sensationt a Vodafone, az LG Optimus 3D pedig a T-Mobile árazta be.

Hirdetés

Meglehetősen nagy a tülekedés mostanában, hogy az operátorok elsőként szerezzenek meg egy-egy nagyobb sikerrel kecsegtető mobilt. Ennek klasszikus példája volt annak idején a T-Mobile iPhone-ra megszerzett (és sokáig birtokolt) előjoga, sőt, új szerzeményként említhetjük a Samsung Galaxy S II megkaparintását is. De ott van az LG kétmagos készülékére, az Optimus 2X-re vonatkozó Telenoros kizárólagosság, de a Vodafone ugyanígy kapta ki magának elsőként a Samsung által gyártott Nexus S-t is. Annak ellenére, hogy a Telenor az Android mellett tette le a voksát, a ma előrendelhetővé vált két (androidos) készülék egyikét sem sikerült megszereznie.

 

 

A Vodafone viszont újabb skalpot mutathat fel a HTC Sensation személyében, hiszen ez a tajvaniak első, kétmagos, és szinte minden más területen a maximumot hozó mobilja. A tudásáról szinte mindent megírtunk már, ezért nézzük inkább azt, hogy miként árazta be a szolgáltató. A Vodafone webshopjának adatai szerint akár 22 féle konstrukcióban is megvehető a készülék, ami azt is jelenti, hogy igen nagy a szórás az árakat tekintve. A legolcsóbb havi díj (Vodafone 50 Plus) mellett 124 990 forintot kell kiadni, ami érthető, hiszen havonta mindössze 1750 Ft az előfizetési díj. A horizont másik felére a Smart 1000 csomag (1000 lebeszélhető perc, 300 SMS, 2 GB adatforgalom) található, ami havonta 21 000 forintba kerül, de erre rímel a 39 990 forintos vételár is. Ha pedig a 9-10 ezer forintos havi díj körül válogatna, annak 60 000 forintot kell kifizetnie.

 

 

Míg a Vodafone-nál már megvásárolható a Sensation, addig a T-Mobile-nál egyelőre csak előrendelhető az Optimus 3D. A sztereoszkópikus, vagyis szemüveg nélkül is háromdimenziós (vagy legalábbis azt imitáló) képet adó telefon alacsonyabb árszintet képvisel, hiszen már 10 ezer forintért megvásárolható. Ebben az esetben egy 16 000 Ft-os előfizetési csomagot kell vállalni, amihez 2 GB adatforgalom, 1000 db SMS, valamint 40 óra Mobil TV tartozik bele. Az előfizetéses konstrukciók közül a legdrágább itt mindössze 105 ezer forint, ez esetben csak 1 éves garancia köti a vásárlót. Sőt, az előfizetések mellett választható feltöltő kártyás változat is, ami 114 000 forintos árat jelent.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.