Hirdetés

Két érintőképernyős laptop a Toshibától



|

Valójában nem nevezhető sem laptopnak, sem tabletnek az érdekes formavilágú Libretto.

Hirdetés

A japán vállalat még nyár elején rukkolt elő a Libretto nevű, akkor még csak koncepciószinten létező eszközével. Formatervét tekintve lényegében egy Nintendo DS-koppintásról van szó, funkcionalitásra pedig a tabletek és notebookok közt helyezkedik el - a Toshiba hivatalosan laptopnak nevezi.

 

 


A Libretto W100 mindkét érintőkijelzője 7 colos, a panelek felbontása 1024×600 pixel. A lelkét a frissen bejelentett, kétmagos Intel Pentium U5400 processzor (1,2 GHz) adja, amely mellé 2 GB DDR3-mas memóriát társítottak a japán mérnökök. Optikai meghajtó természetesen nincs, a háttértár szerepét pedig egy 64 GB kapacitású SSD tölti be.


Kommunikálni Wi-Fi 802.11b/g/n és Bluetooth 2.1 segítségével képes, ezen felül egy hangkimenet, és két USB-kapu került még a gépbe. További extrái közt megemlítendő a memóriakártya-olvasó, a webkamera, és a Windows 7 operációs rendszer.


A 123 × 202 × 30 mm méretű eszközbe elvileg 8 cellás akku került, amellyel együtt 0,8 kg-ot nyom a Libretto W100. Az Amazon jóvoltából mostantól kezdve előrendelhető a készülék az USA területéről, méghozzá 1100 dolláros (durván 239 ezer forintos) áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.