Hirdetés

Két érintőkijelző került a Samsung droidjába



|

Csak Kínában lesz kapható a kétmagos processzorral szerelt kagylómobil.

Hirdetés

Valószínűleg a Samsung idei legérdekesebb mobiljáról rántotta le a leplet a China Telecom, a jövő év elején csak a szolgáltató hazájában piacra kerülő SCH-W999 kártyafüggetlenül nagyjából 1400 dollárnak (~317 ezer forintnak) megfelelő jüanért lesz kapható.

 

 


Az Android 2.3-at futtató kagylómobil érdekessége, hogy egyrészt a flipjének mindkét oldalán található egy-egy 3,5 colos és 800×480 képpontos Super AMOLED érintőkijelző, másrészt a lelkét egy kétmagos, 1,2 GHz-es Snapdragon processzor adja, harmadrészt pedig két SIM-et képes fogadni.


Természetesen a GSM/CDMA hálózatokon egyaránt működő megoldás operációs rendszere megkapta a TouchWiz kezelőfelületet is, a részletes specifikációit sajnos sem a szolgáltató, sem pedig a gyártó nem hozta nyilvánosságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.