Hirdetés

Két évig lesz támogatás a HTC csúcsmobiljaihoz



|

A vállalat ezt a Redditen közölte a széles nyilvánossággal.

Hirdetés

A jelenlegi információk alapján a HTC valószínűleg heteken belül – remélhetően a február végi Mobile World Congress-en – bemutatkozó idei csúcsmobilja talán nem lesz eget rengető újítás a One-hoz képest, azonban annyit legalább már biztosan tudni róla, hogy az árához méltó minőségű szoftveres támogatásban részesül majd.

Hirdetés


„A frissítések elkészítésének óriási erőforrásigényét figyelembe véve már biztosan nem leszünk képesek orvosolni az összes múltbéli hiányosságunkat, azonban a mai napon nyilvánosan kötelezettséget vállalunk arra, hogy az összes új zászlóshajó készülékünkre eljuttassuk az elérhetővé válásuk utáni 2 évben kiadott összes fontos androidos frissítést” – ígérte pénteken egy reddites kérdezz-felelek során a vállalat.


(Forrás: The Droid Guy, Reddit)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.