Hirdetés

Két hét alatt több mint egymillió Redmi Note 9-et adtak el



|

Az embereknek általában tetszenek a viszonylag olcsó, mégis sokat ígérő telefonok, de egy világjárvány közepén azért meglepő ez a vásárlási kedv.

Hirdetés

A Xiaomi almárkája, a Redmi mindig is a cégcsoport pénztárcakímélőbb telefonjait kínálta; miután a cég bejelentette a Redmi Note 9 szériát, a Note 9 4G, a Note 9 5G és a Note 9 Pro 5G azonnal meg is jelent a kínai boltokban. Az új mobilokra hatalmas kereslet mutatkozik, hiszen kevesebb, mint két hét alatt elértek egy fontos mérföldkövet.

A megjelenéstől számított tizenharmadik napon jelentette be a vállalat, hogy a legújabb szériájukból egymillió darabot adtak el Kínában. Ez talán annak köszönhető, hogy a Note 9 modellek kifejezetten jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A Redmi Note 9 Prót például egy elképesztő(nek hangzó), 108 megapixeles kameraszenzorral szerelték, ennek ellenére nagyjából 72 ezer forintnak megfelelő összeget kértek érte a kínai boltokban.

Hirdetés

A nyitás elképesztő volt, hiszen csak az első néhány órában 300 ezer eszközt értékesítettek, ami annak fényében különösen érdekes, hogy a koronavírus következtében sok gyárat kellett bezárni, mely miatt rengeteg gyártónál mutatkoznak készlethiányok. Arról egyelőre még nincs hír, hogy Kínán kívül mikor jelennek meg az eszközök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.