Hirdetés

Két kijelző került az LG DoublePlay-be



|

A másodlagos érintőpanel a kettészelt fizikai billentyűzet elemei közé ékelődött.

Hirdetés

Rendívül figyelemreméltó, elsősorban fiataloknak szánt okostelefonnal állt ma elő az LG/T-Mobile USA duó: a DoublePlay névre keresztelt mobiljuk érdekessége, hogy - legalábbis elméletben - szimultán akár két alkalmazást is használhatnak a mellette döntők.

 

 


Sajnos a hivatalosan közölt specifikációk egyelőre meglehetősen foghíjasak: az Android 2.3 operációs rendszert futtató készülék kijelzői 3,5 és 2 colosak, a Snapdragon processzora 1 GHz-es órajelen ketyeg, az 5 megapixeles, LED-es vakuval kiegészített kamerájával pedig 720p-s videót is lehet rögzíteni.


Megemlítendő, hogy az LG 2007 óta évente megrendezésre kerülő, idei egyesült államokbeli SMS-író bajnokságán ezt a készüléket kell majd használniuk a résztvevőknek, a verseny nyertese 50 ezer dollárt (nagyjából 10,7 millió forintot) vihet majd haza. Egyelőre nem tudni, hogy a DoublePlay pontosan mikor, és mennyiért válik majd elérhetővé a szolgáltatónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.