Hirdetés

Két LG csúcstelefon lesz idén



|

A mobilos divízió veszteségei ellenére is két zászlóshajó lesz 2016-ban.

Hirdetés

Az LG sokat költött kutatás-fejlesztésre és marketingre, viszont a 2015-ös okostelefon-eladásai gyakorlatilag változatlanok maradtak 2014-hez mérten. 

Hirdetés

A dél-koreai gyártó 59,7 millió okostelefont adott el tavaly, ami éves szinten félmilliós javulást jelent. Miközben 2014-ben enyhe nyeresége volt a cégnek, addig 2015 nullás lett, az utolsó negyedév 37 millió dolláros veszteségével. 

Az LG elégedetlen a nyereség és a népszerűség hiányával, ezért 2016-ban egyenesen két zászlóshajóval támad majd, és az árversenyre is jobban koncentrálna idén. 

Ez a stratégia persze nem új a piacon. A Samsung például egy évben kétszer robbant, egyszer a Galaxy S, egyszer a Galaxy Note sorozattal. A Sony pedig évente kétszer is frissíti az Xperia Z csúcssorozatát. Az LG már tavaly beállt a sorba, amikor a G4 után bemutatta a V10-et. 

A barcelonai MWC a következő hónapban ad majd helyet az LG G5 bemutatójának. Az új androidos készülék állítólag teljesen fémből lesz, két kamerát kap hátul, és a gombok elrendezése is változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.