Hirdetés

Két olcsó tablettel újít az Archos



|

41 ezer forint környékén kerülhet piacra a kisebbik modell.

Hirdetés

Láttunk már számos olcsóbb táblagépet az Archostól, ám a cég elvileg a napokban készül piacra dobni az Arnova-szériáját, amely tagjai a kínálatuk ár szerinti alsó végletét fogják képezni. Két modell érkezik, a 10 colosba 1024×600 pixeles kijelző került, míg a 8 colosban 800×600 képpontos panel teljesít szolgálatot.

 


Az Arnova 10-et felszerelték még egy 0,3 megapixeles előlapi kamerával is, ezen kívül csak a háttértár kapacitásában van különbség köztük: a nagyobbik modellbe 8 GB, míg kistestvérébe 4 GB Flash-memória került. Az Android 2.1-es készülékekben 600 megahertzes Rockchip processzor dolgozik, és fel vannak szerelve Wi-Fi-vel, gyorsulásmérővel, USB-kapuval, és microSD-foglalattal is.

 


Fő hátrányuk a manapság már elavultnak tekinthető processzor, és a rezisztív érintőkijelző, ám a hírek szerint április környékén az Archos frissíteni fogja a modelleket, változatlan eladási ár mellett 1 GHz-es CPU, és kapacitív panel kerül majd beléjük. Mindkét eszköz a napokban érkezhet meg a kereskedésekbe, a 10 colos modell olyan 200 euróba (54 ezer forintba) fog kerülni, míg a 8 colosért 150 eurót (41 ezer forintot) kér a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.