Hirdetés

Két órás visszafizetést kínál a Google Play



|

Az Androidosoknak mostantól több idejük van eldönteni, tényleg akarják-e az appot.

Hirdetés

A Google néhány havonta szánja rá magát, hogy finomítson egy kicsit Play Store rendszerén, általában felhasználói noszogatásra. A gyerekbiztos rendszer bevezetése után a PayPalt is elérhetővé tették a vásárlásokhoz, most pedig hivatalosan is kibővítették a pénzvisszafizetési garanciát.

Hirdetés

Bár az alkalmazások és játékok terén már korábban is elérhető volt a funkció, csak most véglegesítették azt. Az átállás előtt az Androidos felhasználóknak mindössze 15 perce volt eldönteni, hogy örökre meg akarják-e tartani az adott alkalmazást, vagy egyáltalán nem elégedettek a dologgal és inkább visszakérnék a pénzüket. Sok felhasználót zavart az idő rövidsége, a Google pedig most hallgatott a nép akaratára és felemelték a limitet.

Mostantól a Google Play-en belül ha az adott alkalmazáshoz navigálunk, a megnyitás gomb mellett a visszafizetés szerepel majd az első letöltést követő 120 percig. Ha ez az idő lejár, akkor bizony véglegessé válik a vásárlás, és a visszafizetés gomb helyét a törlés veszi át. Arra sincs lehetőségünk, hogy ugyan annak az alkalmazásnak az árát többször visszakérjük: ha a visszafizetés után újra megvesszük az appot, az örökre a miénk marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.