Hirdetés

Két új Blackberry jöhet a napokban



|

A hagyományos bejelentés előtt a RIM saját fejlesztői portálján számolt be a készülékekről.

Hirdetés

Rendkívül érdekes lépésre szánta el magát pénteken a kanadai gyártó, hiszen fejlesztői portálján felhívta a látogatók figyelmét a hamarosan bemutatkozó 9380, és 9790 típusjelzésű okostelefonjaira. Ennek apropóját az szolgáltatta, hogy véleményük szerint ezen készülékek miatt eseti alapon finomhangolni kell majd a külsős fejlesztésű szoftverek felületét.

 

 


Nagyon keveset tudni a telefonokról: ugyan mindkettő 4:3 képarányú, 480×360 pixeles érintőkijelzővel lesz felszerelve, ám a 9380-ba 3,2 colos, míg a 9790-be 2,2 colos került - utóbbi eszköz esetében a megjelenítő alatt egy fizikai billentyűzet is helyet kapott.


A helyzet furcsaságát valójában az adja, hogy a RIM legutóbbi okostelefonjaiba ugyanilyen képarányú és felbontású kijelzők kerültek, ráadásul például Curve 9370-ben 2,44, míg a Torch 9800-ban 3,2 colos a panel - ezek fényében nem nyilvánvaló, hogy miért kellett efféle hírverést csapni az új termékeknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.