Hirdetés

Két új XPERIA jön februárban



|

Fotókon is megtekinthetőek már az okostelefonok.

Hirdetés

A Sony Ericsson nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a 2011-es Mobile World Congressen több új taggal fogja bővíteni az XPERIA termékcsaládot. Jelenleg két eszközről van tudomásunk, a fenti képen látható kódneve Hallon (X12), és a PlayStation-mobil játékvezérlő nélküli változatának tűnik.

 

 


A második készülék szintén Google Androidot futtat, vélhetően az X10 Mini Pro utódja. Mint a fotón is látható, meglehetősen erős hardverrel lett felszerelve, elvileg 1 gigahertzes Snapdragon processzor ketyeg az okostelefonban.

 

 


Sajnos a képről lemaradt, de QWERTY-billentyűzet is helyet kapott benne, ráadásul erős a gyanú, hogy a Google legfrissebb operációs rendszere került rá. Az eszközöket egész pontosan február 13-án fogja bemutatni a svéd-japán gyártó Barcelonában, egy nappal az MWC hivatalos kezdete előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.