Hirdetés

Két újabb androidos Nokia van készülőben?



|

A napokon belül bemutatkozó X talán nem az első és utolsó robotos készülék lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik a Mobile World Congress során a finn mobilgyártó be fogja mutatni az „X” néven emlegetett első androidos mobilját, amely azért különösen érdekes, mert a Microsoft általi teljes hatalomátvétel előtti hetekben ez feltehetően nem történhetne meg a Windows Phone népszerűvé tételével küszködő redmondiak jóváhagyása nélkül.
 

Hirdetés


Egy megítélhetetlen hitelességű kínai forrás szerint az „X” modell csak a kezdet lehet, ugyanis két további androidos Nokia telefon is készülőben van a gyártónál. Amennyiben az információ helytálló, akkor a Microsoftnak komoly tervei lehetnek a rendszerrel: a jelek szerint a Google kinézetre alaposan átalakított rendszerét a legolcsóbb érintős mobilokon használhatja majd a vállalat, a cél talán az Asha platform leváltása lehet.


Ennek lenne értelme, hiszen a Google folyamatosan hegeszti az Androidot, a Microsoftnak csak az egyéni kezelőfelület és szolgáltatások terén kellene fejlesztést pénzelnie. Ezen felül a robotos rendszer kiváló driveres támogatással rendelkezik, amely a termékfejlesztés során kibővítené a felhasználható lapkakészletek körét, továbbá gyorsabbá és olcsóbbá tenné a komplett tervezési folyamatot.


(Forrás: ÜberGizmo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.