Hirdetés

Két újabb saját mobillal állt elő a Vodafone



|

Nem tudni, hogy hazánkban kapható lesz-e az androidos 845 utóda.

Hirdetés

A Vodafone a téli szezonra előrukkolt két újabb, saját márkanév alatt futó mobillal. Sajnos a sajtóközleményből nem derült ki, hogy pontosan mely országokban indulhat meg rövid időn belül a forgalmazásuk, továbbá a várható áruk sem ismert.

 

Vodafone 553
Vodafone 553

 


Az olcsóbbik modell a Vodafone 553 nevet viseli, két érdekessége van: egyrészt a 2,8 colos kijelzője érintős - sajnos a panel felbontása nem ismert -, másrészt rendelkezik egy QWERTY-billentyűzettel is. Kizárólag kétsávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, ezen felül csak Bluetooth 2.0 segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni. A kamerája 2 megapixeles, az 50 megabájt szabadon felhasználható háttértára pedig legfeljebb 8 gigás microSD-vel bővíthető.


Ennél jóval érdekesebb a 945-ös típusjelzésű darab, amely a hazánkban is kapható Vodafone 845 kissé felturbózott változata. A kapacitív és multitouch érintőképernyője 3,2 col átlójú, 240×400 pixel felbontású, míg a kamerája 5 megapixeles, és vakuval is ki lett egészítve.

 

Vodafone 945
Vodafone 945

 


Az Android 2.1-es telefonba került még 3,6 megabites 3G/HSDPA-modem, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g-vezérlő, és A-GPS is. Összesen 300 megabájtnyi háttértárral szerelték fel, amely legfeljebb 32 GB-os microSD-vel bővíthető, az egyetlen eddig még nem említett extrája a gyorsulásmérő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.