Hirdetés

Kétmagos CPU kerülhet az XPERIA X7-be



|

Hamarosan két Windows Phone 7-es eszközzel rukkolhat elő a svéd-japán gyártó.

Hirdetés

Nemrégiben egy rendkívül érdekfeszítő videó került fel a Youtube-ra, amelyen elvileg a Sony Ericsson jövő év első negyedévében piacra kerülő Windows Phone 7-es mobiljai láthatóak - már amennyiben nem egy kacsáról van szó.

 

Sony Ericsson XPERIA X7
Sony Ericsson XPERIA X7

 


Mindkét modell az XPERIA termékcsalád tagja, az érdekesebb talán az X7, hiszen a hírek szerint a Qualcomm kétmagos, 1,2 gigahertzen ketyegő processzora került bele. A hétvégén beszámoltunk a Samsung még szintén csak pletykált Galaxy S2-eséről, amelyben valószínűleg ugyanez a központi egység dolgozik.

 

Sony Ericsson XPERIA X7 Mini
Sony Ericsson XPERIA X7 Mini

 


Az X7 Mininek is van egy ütőkártyája: ugyan a 10 megapixeles kamera manapság már nem nagy szenzáció, de még mindig alkalmas az érdeklődés felkeltésére. A nevéből is adódóan kisebb az X7-esnél, a kijelzője „csupán" 3,5 colos, ráadásul a processzora is a régebbi 1 gigahertzes Snapdragon - nem mintha ez probléma lenne.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.