Hirdetés

Túl későn érkezik a kétmagos Sony Ericsson?



|

Magonként akár 1,5 GHz-en dorombolhat a Nozomi kódnévre hallgató Sony Ericsson processzora.

Hirdetés

A Sony Ericcson Xperia készülékek a mobilosok körében eddig is nagy népszerűségnek örvendtek és úgy tűnik, hogy a csapat hamarosan egy új támadó játékossal bővül. Várja is a közvélemény már az igazi változást (értsd: dupla magos processzor), mert ezzel a gyártó a mai napig adós maradt, a mostanában bejelentett (Arc S, Neo V) készülékek pedig inkább csak a  jelenlegi modellek variációinak tekinthetők.

 

 

 

Az új eszköz, mely valószínűleg a Nozomi nevet fogja viselni, jövő év márciusában erősen felfegyverkezve érkezik a piacra. Kétmagos, 1,5 GHz-es processzora a gyorstüzelésért, 1 GB memóriája az utánpótlásért, 32 GB tárhelye pedig a logisztikáért felel majd.

 

Az 1280 x 720 képpontos, 4,3 hüvelykes érintőképernyős kijelzője 342ppi pixel sűrűséget ér majd el, amivel az iPhone 4 326ppi-jét erősen kenterbe veri. Ezt az arzenált várhatóan majd egy 1750 mAh-s akkumulátor látja el energiával. A belső pletykák szerint további érdekessége lesz a készüléknek, hogy az iPhone-hoz hasonlóan micro SIM-kártyát kell hozzá majd használni, memóriakártyával nem lesz bővíthető a kapacitása, illetve kap NFC-modult is. Mivel távoli a feltételezett megjelenési időpont, nagyjából biztos, hogy már a legfrissebb Android (Ice Cream Sandwich) kerül a készülékre 

 

Jövő év márciusáig még sok víz lefolyik a Dunán és valószínűleg a japán-svéd mérnökcsapat sem fog addig a babérjain ücsörögni. Ennek ellenére sokan aggódnak, hogy a most versenyképes tulajdonságok jövő tavaszra elavultnak fognak számítani. Persze a készülék paraméterei addig jelentősen megváltozhatnak, az azonban nem, hogy mennyire várjuk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.