Hirdetés

Kétmagos tablettel újít a Barnes & Noble



|

Méltó ellenfelet kapott az Amazon Kindle Fire.

Hirdetés

Tegnap délután a főként digitális nyomtatványok árusításával nevet szerzett Barnes & Noble bemutatta legújabb táblagépét, a NOOK Tablet névre hallgató eszköz az Amazon Kindle Fire első számú riválisának tekinthető.

 

 


A 7 colos, 1024×600 pixeles IPS érintőkijelzővel szerelt eszközbe kétmagos, 1 gigahertzen ketyegő processzor került, az Android 2.3 operációs rendszere 1 GB memóriával gazdálkodhat. A beépített háttértárának kapacitása 16 gigabájt, amely igény esetén akár 32 GB-os microSD-vel is bővíthető.


Természetesen az új NOOK Tablet vonzerejének nagy része a mellékelt szolgáltatásokban keresendő, a november 17-én 249 dollárért (56 ezer forintért) megvásárolhatóvá váló táblagéppel 250-nél is több újságot/magazint, továbbá kétmilliónál is több könyvet lehet majd digitálisan elérni - bár tegyük hozzá, hogy az ehhez szükséges B&N alkalmazás az Android Marketen is megtalálható, a funkcionalitáshoz nem szükséges ezen hardver megléte.


Kapcsolódó hír, hogy az Barnes & Noble tegnap nem csak az új Nook táblagépet jelentette be, hanem a Nook Simple e-book olvasójának leárazását is, immáron csupán 99 dollárba kerül a megoldás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.