Hirdetés

Kétmillió felett mobilnet-előfizetések száma



|

Egyetlen hónap alatt 77 ezer új szerződést kötöttek a szolgáltatók.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tájékoztatása szerint novemberben jó hónapjuk volt a hazai operátoroknak, hiszen nagyon minimálisan nőtt az idén eddig mélyrepülésben lévő mobil-előfizetések száma, az érvényben lévő mobilnet-szerződések mennyisége pedig 77 ezerrel elérte a 2,023 milliót.

 


Az aktív - az utóbb három hónapban adatforgalmat bonyolított - előfizetések száma 1,585 millióra emelkedett novemberben, ám jelen esetben „csupán" egy 40 ezres emelkedésről van szó. Ezen kontextusnál maradva a szolgáltatók aktív felhasználók alapján számított piaci részesedése lényegében nem változott: a Telenor 28,98-ről 29 százalékra, a T-Mobile pedig 46,29-ről 46,79 százalékra növelte a tortából kihasított szeletét, míg a Vodafone része 24,72-ről 24,21 százalékra csökkent.

 


„Novemberben a T-Mobile ügyfelei az előző havi 710 ezer után 714 ezer GB adatot forgalmaztak, a Telenor ügyfeleinek forgalma 587 ezer GB-ról 641 ezer GB-ra emelkedett, míg a Vodafone-ügyfelek az előző havi 363 ezer után novemberben 360 ezer GB adatot töltöttek le és fel" - adta hírül az NMHH.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.