Hirdetés

Kevesebb Galaxy S8 fogyhat, mint Galaxy S7



|

Ezt maga a KGI neves elemzője jelentette ki, és specifikációkat is mellékelt - de vajon mire alapozza ezt a jóslatát?

Hirdetés

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo azzal vált híressé, hogy megjósol szinte mindent, ami az Apple-lel kapcsolatos. Az elemzői tudását most más területen is bevetette, és a Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatban adott jóslatokat. 

Hirdetés

Bár Kuo sem 100 százalékig pontos minden esetben, általában beválnak az előrejelzései. A Galaxy S8-ról pedig specifikációkat is szállított. 

A Samsung idén két méretben hozza el a Galaxy S8-at: 5,8 és 6,2 hüvelykes kijelzővel. Ezek 2960 x 2400-as felbontást kapnak majd, és mindkét panel lekerekített lesz (mint a Galaxy S7 edge képernyője). 

Kuo szerint Európában ezúttal is az Exynos SoC-re épít a Samsung, a Snapdragon 835 csak Amerikában és Kínában játszik. Mindkét modell 4 GB RAM-ot kap, de Dél-Koreában és Kínában lesz 6 GB RAM-mal szerelt verzió is. 

A kamerák 12 és 8 megapixeles lesznek, ugyanakkor hátul nem lesz dupla kamera a költségek és a gyerekcipőben járó dupla kamerás ISP dizájn miatt. 

Akad viszont USB-C, lesz PC-s mód, a megjelenés pedig marad április 21. Legalább hét színben lesz vihető az új zászlóshajó, amiből Kuo szerint 2017-ben 40-45 millió találhat gazdára - több millióval kevesebb, mint a Galaxy S7-ből tavaly. 

Miért? Lehet, hogy a későbbi megjelenés az oka, de az is állhat az alacsonyabb számok hátterében, hogy a Galaxy S7 tavaly a Samsung kizárólagos csúcskészüléke volt (a Galaxy Note 7 idő előtti nyugdíjazása miatt). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.