Hirdetés

Kezd felpörögni végre a Nokia Ovi



|

Lassan növekedik a finnek különféle szolgáltatásainak népszerűsége.

Hirdetés

A mostanában erőteljesen lejtmenetben lévő Nokia már jó ideje kínál nagyrészt ingyenes szolgáltatásokat az ügyfeleinek, amelyekre összefoglaló néven Oviként kell hivatkozni. Ebbe beletartozik többek közt a Maps, a Messaging, a Life Tools, továbbá a zene- és programboltjuk is.

 

Nokia N8
Nokia N8

 


Eddig nem kaptunk túl sok számszerű információt mindezek népszerűségét illetően, azonban most megtört a jég: a Nokia szerint immáron 140 millió felhasználójuk van, és napi szinten 200 ezren regisztrálnak. Az utóbbi hetekben 13 százalékkal megemelkedett az Ovi Store letöltéseinek száma, így mostanra átlagosan 2,3 millió programot szereznek be az ügyfelek naponta az online boltból.


Szintén figyelemreméltó, hogy 70 külsős fejlesztő kínálata is átlépte az 1 milliós letöltési mérföldkövet. A legsikeresebb közülük az Offscreen nevű vállalat, amely különféle programjait már 45 milliószor töltötték le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.