Hirdetés

Kiállítás nyílt a retro mobilokból



|

Ingyenesen látogatható a jövő péntekig tartó rendezvény.

Hirdetés

Az OldMobil.hu rendezésében ingyenesen látogatható kiállítás nyílt a retro mobiltelefonokból. A megtekinthető nagyjából 300 készülék többsége 1980-2000 közötti típus, így a régi táska méretű darabokon kívül olyanok is vannak, amelyeket akár a látogatók is használhattak néhány évvel ezelőtt.

 

Retró mobilok
Retró mobilok

 


Annak is érdemes benéznie, aki meg szeretne szabadulni a régi készülékétől, vagy esetleg akkumulátort kíván leadni: előbbieket a gyűjtemény gyarapítására fogják felhasználni, utóbbiaknak pedig gondoskodnak a környezetbarát megsemmisítéséről.

 

Retró mobilok
Retró mobilok

 


A kiállítás 2010. május 14-ig tart, a helyszín az Óbudai Kulturális Központ Csillaghegyi Közösségi Háza (1039, Budapest, Mátyás király út 11-15.). Fő támogatók: Óbudai Lengyel Kisebbségi Önkormányzat, Óbudai Kulturális Központ, djuice.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.