Hirdetés

Kicentizték a OnePlus 3 és 3T nagy frissítéseit



|

Technikailag valóban megérkezett a két okostelefonra az Android Nougat még 2016 vége előtt.

Hirdetés

A OnePlus többször megígérte, hogy a OnePlus 3 és a OnePlus 3T csúcskészülékeire még 2016 vége előtt kiadja az Android Nougat operációs rendszert. Úgy tűnt, hogy a gyártó lekéste az ígéretét, ugyanis a legnagyobb várakozások ellenére nem volt híre a frissítésnek. 

Hirdetés

Carl Pei, a OnePlus társalapítója végül a Twitteren, december 31-én, az utolsó pillanatban jelentette be, hogy elkészült a frissítés, amelyet OTA módon fokozatosan kezdenek el kiadni a december 31-i estével kezdődően. 

Ez azt jelenti, hogy a frissítés igazából alig pár emberhez juthatott el 2016-ban, azonban technikailag a OnePlus végül betartotta az ígéretét. A készülékekre folyamatosan érkezik majd a Nougat, több hullámban. 

Aki végképp nem tudja kivárni a stabil kiadást, és nem riad vissza a manuális telepítéstől sem, az egy bétát megtalál a OnePlus fórumán. Ez csak a 3T-re jó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.