Hirdetés

Kicsi, de drága kínálatra vált az HTC



|

A jövőben nem lesz több olcsó okostelefonja a gyártónak, inkább a prémium termékekre koncentrál.

Hirdetés

Az HTC legutóbbi eredményei sem voltak túl fényesek, éppen ezért a gyártó kénytelen a jövőben más stratégiához folyamodni. Már azt is tudjuk, mihez. 

Hirdetés

A cég okostelefonokért felelős elnöke, Chia-Lin Chang elárulta, hogy a hetedik veszteséges negyedév után visszatérnének a nyereséghez. Ennek érdekében jelentősen csökkentik a kínálatot. 

Ez azt jelenti, hogy kis számú termékkel dolgoznak majd, azonban drágább, prémium eszközökkel, amelyek több nyereséget hoznak. Ennek keretében az olcsóbb okostelefonokról is lemond az HTC - Chang szerint az ultraversenyképes modellek nem jelentenek profitot. 

A kínai gyártók nyomása mellett valóban a csúcskategória maradt az egyetlen, amely hasznot jelenthet egy gyártónak. Egy jó termék önmagában persze nem elég a sikerhez, de kevesebb modellel több jut a marketingre is. 

Az HTC idén összesen 7 modellt tervez bemutatni. Az HTC U szériát egy Vive sorozatba érkező viselhető eszköz kísérheti, ami egyben VR-kontroller is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.