Hirdetés

Kicsomagolós videón a Galaxy Round



|

A sajtófotók által sugallthoz képest kevésbé látványos a hajlítás.

Hirdetés

Körülbelül egy héttel ezelőtt a Samsung bejelentette a világ első hajlított mobilját, ám a Galaxy Round névre keresztelt modell ezen túlmenően tulajdonképpen csak egy ceruzát nélkülöző Galaxy Note 3. Egyelőre úgy tűnik, hogy a telefon Dél-Koreán kívül valószínűleg piacra sem kerül, bár az átszámítva körülbelül 221 ezer forintos ára miatt feltehetően amúgy sem lenne tömegtermék.

Hirdetés


A Webtrek.it portál a jelek szerint Dél-Korában tartózkodó munkatársának sikerült beszereznie egy modellt, ám a tesztelése előtt gyorsan meg szerette volna mutatni „élőben” a készüléket. Összességében elmondható, hogy a sajtófotók által sugallthoz képest talán kevésbé feltűnő a szokatlan formaterve, amely nem meglepő annak fényében, hogy a kijelzőn kívül a telefon egyetlen hajlítható hardverrel sem rendelkezik.


A Samsung Galaxy Round dobozába meglepő módon két darab 2800 milliamperes akkumulátor került, sejthetően a telepek sem a teljesen megszokott formájúak – a Galaxy Note 3-ban használttól eltérően talán pont azért is nem 3200 milliamperesek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.